Iaşi: Mircea Curcudel, afaceristul dispărut din luna iunie, a fost găsit mort în pădurea Dobrovăţ UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorul Hotelului Continental a fost descoperit duminică în stare avansată de putrefacţie în pădurea din Dobrovăţ, comună limitrofă Iaşiului.

Ora 21.30 Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, trupul lui Mircea Curcudel a fost găsit cu faţa în sus. Omul de afaceri avea telefonul mobil în mână, iar anchetatorii cred că este posibil ca bărbatul de 50 de ani să fi încercat să ceară ajutor. Însă în zona respectivă nu este semnal.

Ora 19.00 Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale însoţiţi de un procuror au mers duminică după-amiază în pădurea din comuna Dobrovăţ pentru a verifica în ce împrejurări a murit omul de afaceri.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean a fost sesizat telefonic cu privire la faptul că în pădurea Dobrovăţ, într-o zonă accidentată, a fost găsit corpul unei persoane decedate, în stare avansată de putrefacţie“, a spus Mădălin Ţăranu, din cadrul IPJ:

La faţa locului, poliţiştii au confirmat că trupul îi aparţine lui Mircea Curcudel. În plus, asupra sa au fost găsite toate bunurile cu care a plecat din Iaşi.

„În urma primelor verificări efectuate, anchetatorii au stabilit că ipoteza principală de lucru este cea a unui accident cu ATV. Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului“, a spus Mădălin Ţăranu, de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Iaşi.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, se presupune că patronul Mircea Curcudel s-ar fi lovit cu ATV-ul de un copac.

Citeşte şi:

Administrator de hotel, dispărut în condiţii misterioase

Iaşi: Administratorul hotelului Continental este căutat cu elicopterul

Ipoteză: Mircea Curcudel, omul de afaceri din Iaşi dispărut fără urmă, ar fi plecat la braconaj

Iaşi: Administratorul Hotelului Continental este căutat de sute de persoane

Iaşi: Campionul la offroad, datorii de 755.421 de euro

Administratorul hotelului a fost văzut ultima dată de apropiaţi pe 6 iunie când ar fi plecat cu ATV-ul şi cu o puşcă spre zona împădurită de la Mogoşeşti - Mironeasa. Pentru că nu au mai primit niciun semn de la el, membrii familiei au anunţat Poliţia care a demarat o amplă acţiunea de căutare, cu zeci de oameni mobilizaţi, un elicopter, câini de urmă.

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite