Ipoteză: Mircea Curcudel, omul de afaceri din Iaşi dispărut fără urmă, ar fi plecat la braconaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorul hotelului Continental, de negăsit de mai bine de o săptămână după ce a plecat de acasă pe 6 iunie cu o puşcă şi un ATV, nu avea „binecuvântarea“ Direcţiei Silvice Iaşi să vâneze în zona Mogoşeşti - Grajduri - Mironeasa, acolo unde se presupune că s-ar fi îndreptat.

Citeşte şi: Iaşi: Administratorul Hotelului Continental este căutat de sute de persoane

Iaşi: Eforturi zadarnice pentru găsirea afaceristului dispărut

Iaşi: Administratorul hotelului Continental este căutat cu elicopterul (UPDATE)

Surse oficiale din rândul anchetatorilor susţin că Mircea Curcudel ar fi plecat la braconaj. Reprezentanţii Direcţiei Silvice Iaşi confirmă această ipoteză, în sensul că ieşeanul nu ar fi cerut de la această instituţie acordul să vâneze în zonă.

„Nu avem nicio cerere de la domnul Curcudel în acest sens. Toţi cei care depun o astfel de cerere şi îndeplinesc toate condiţiile legale pentru a vâna sunt însoţiţi de personal de la noi, iar eu nu am desemnat pe nimeni care să meargă cu domnul Curcudel la vânătoare. Dacă avea cu el un reprezentant legal, nu s-ar fi întâmplat nimic rău“, a declarat Valentin Stratulat Clain, directorul Direcţiei Silvice Iaşi.

Potrivit acestuia, în zonă se pot vâna mistreţi, căpriori, vulpi şi pisici sălbatice.

Un pădurar l-ar fi văzut pe Curcudel duminică la amiază

Un pădurar din zona Poiana cu Cetate, localitatea Grajduri, a povestit că dumina trecută a văzut un ATV prin zona împădurită, dar că nu ştie sigur dacă pe vehicul era Mircea Curcudel. „Am vorbit de curând cu pădurarul din zonă şi mi-a spus că a văzut un ATV dar că nu a observat şi persoana care era pe el", a declarat Constantin Zamfirache, primarul comunei Grajduri.

Administratorul hotelului a fost văzut ultima dată de apropiaţi pe 6 iunie când ar fi plecat cu ATV-ul şi cu o puşcă spre zona împădurită de la Mogoşeşti - Mironeasa. Pentru că nu au mai primit niciun semn de la el, membrii familiei au anunţat Poliţia care a demarat o amplă acţiunea de căutare, cu zeci de oameni mobilizaţi, un elicopter, câini de urmă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite