Iaşi: Membru al clanului Corduneanu scăpat de 3 ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Iaşi a decis să-i reducă pedeapsa lui Vasile Călin (fost Corduneanu) în cazul bătăii din clubul ieşean Hypnotic. Judecătorii au admis recursul şi au stabilit ca membrul clanului Corduneanu să execute doar 4,6 ani de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice, vătămare corporală şi port ilegal de armă, în loc de 7,6 ani de închisoare.

Curtea de Apel Iaşi i-a redus pedeapsa lui Vasile Călin de la 7,6 ani de închisoare la 4,6 ani de închisoare pentru bătaia din 2009 din clubul ieşean Hypnotic.

Membrul clanului Corduneanu a fost condamnat iniţial de Judecătoria Iaşi la 6 ani şi 6 luni de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice, vătămare corporală şi port ilegal de armă, iar de Tribunalul Iaşi la 7 ani şi 6 luni.Însă Vasile Călin a făcut recurs. Soluţia dată astăzi de Curtea de Apel Iaşi este definitivă.

În acelaşi caz Cătălin Costea, zis Băcăuanu a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru tulburarea liniştii publice şi ultraj contra bunelor moravuri, iar Dragoş Dumitroaiei la 4 ani cu suspendare şi i s-a interzis să meargă în cluburi.

Citiţi şi:

Iaşi: Un membru al clanului Corduneanu ar putea sta după gratii 7 ani şi 6 luni

Iaşi: Soţia unui membru al clanului Corduneanu: „Vasile Călin a fost condamnat pentru nume, nu pentru faptă"

Cei trei au ajuns în atenţia anchetatorilor după un scandal petrecut în martie 2009 în clubul Hypnotic. Potrivit procurorilor, conflictul  dintre membrii clanului Corduneanu şi Cătălin Costea, a explodat din cauza unei datorii de 7.000 de euro. Banii ar fi trebuit înapoiaţi lui Băcăuanu de către un apropiat al familiei Corduneanu.

 Cele două tabere s-ar fi bătut cu bucăţi smulse din uşa clubului, iar Vasile Călin ar fi tras şi cu un pistol cu gloanţe de cauciuc. În timpul incidentului, agentul de pază Florin Huluţă a fost împuşcat în ochiul drept, iar medicii spun că şi-a pierdut definitiv vederea.

Citiţi şi:

Iaşi: Bătăuşii din Hypnotic au plătit o cauţiune record de 3,2 milioane de lei

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite