Un ieşean a compus prima melodie de adio pentru Mădălina Manole (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cantautorul ieşean Teodor Munteanu nu a rămas indiferent la sfârşitul tragic al cântăreţei Mădălina Manole. Trecerea în nefiinţă a artistei l-a inspirat pe ieşean să-i compună o melodie, de adio. „Aş vrea să cred că totul/ E doar o glumă proastă/Noi te iubim din suflet/ Eşti Mădălina noastră!", sunt doar câteva dintre versurile dedicate artistei.

Teodor Munteanu spune că linia melodică a fost scrisă în urmă cu 15 ani dar că până acum nu a găsit versurile potrivite pentru ea. „Am rămas surprins să constat că linia melodică se potrivea foarte bine cu versurile cântecului, deşi a fost compusă în urmă cu 15 ani, pe vremea când eram student. Cred că acum a fost momentul ei", spune Teodor Munteanu.

Mai citiţi:

Iaşi: Naşul de cununie al Mădălinei Manole despre părinţii artistei: „Sunt nişte oameni deosebiţi!"

Iaşi: Naşul de cununie al Mădălinei Manole, copleşit de durere

VIDEO- Mădălina Manole:„Revistele de scandal se întrebau dacă Mădălina Manole mai trăieşte"

Artistul ieşean îşi aminteşte că primele versuri ale cântecului au pornit din nevoia unui protest faţă de gestul Mădălinei Manole de a-şi lua viaţa: „Când noi uităm de artă/Şi de frumosul cânt/Artiştii de valoare devin încet pământ".

image

„Simţeam nevoia să vorbesc cu Mădălina. Versurile mi-au venit în minte, unul câte unul. În total sunt 12 strofe, fără refren, iar melodia durează trei minute", a mai spus ieşeanul. Acesta nu se gândeşte deocamdată să includă piesa într-un album. „Consider că cel mai bine în acest moment este ca melodia să poată fi ascultată de toată lumea pe internet", a mai precizat Teodor Munteanu.

Ascultaţi melodia compusă de Todor Munteanu.

Mai citiţi:

Dan Negru critică mediatizarea morţii Mădălinei Manole: „O picătură într-un ocean de ciocli mediatici”

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite