Iaşi: Medicii de la Neurochirurgie, acuzaţi de malpraxis după ce o femeie a murit în urma unei operaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul de Neurochirurgie
Spitalul de Neurochirurgie

Familia Tiţei Bunădimineaţa, o femeie de 61 de ani din Focşani care a decedat în urmă cu două zile la Spitalul de Boli Infecţioase în urma unei operaţii suferite la Neurochirugie Iaşi, îi acuză pe medici de malpraxis.

Femeia care suferea de o infecţie la coloană a fost operată în ianuarie şi a fost externată. La începutul lunii februarie a suferit o nouă operaţie.

Atunci a început şi chinul bolnavei, aceasta fiind plimbată între spitale: de la Neurochirirgie a fost trimisă la „Sfântul Spiridon" pentru o embolie pulmonară, apoi adusă din nou la Neuro pentru ca în final să fie transferată la Infecţioase din cauza unei meningite.

Iaşi: Oftalmologul Narcisa Ianopol care făcea experimente ilegale pe „cobai“ cu Avastin a fost dată afară de la Spitalul CFR

Iaşi: Moaşele vor plăti asigurări de malpraxis de până la 10.000 de euro

Mariana Voinea, fiica femeii decedate, îi acuză pe medicii de la Neurochirurgie de neglijenţă şi dezinteres. Femeia a depus o plângere ieri la Colegiul Medicilor şi susţine că îşi va căuta dreptatea şi în instanţă.

Medicii din cadul Spitalul de Neurochirurgie neagă acuzaţiile care li se aduc şi spun că de vină este femeia decedată care nu a respectat tratamentul indicat şi organismul acesteia care avea rezistenţă la antibiotice.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite