Iaşi: Luminiţa Solcan, asasina preotului francez Roger, se simte bine după ce a fost înjunghiată de 17 ori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii de la Spitalul Bocage din Dijon, unde a fost internată ieşeanca săptămâna trecută au confirmat marţi că viaţa sa nu mai este în pericol.

Ieşeanca Luminiţa Solcan, cea care l-a ucis pe preotul francez Roger, a fost înjunghiată cu 17 lovituri de cuţit

Amănunte şocante despre incidentul din Franţa în care ieşeanca Luminiţa Solcan, asasina preotului Roger, a fost înjunghiată

Conform publicaţiei franceze „Le bien public", Luminiţa Solcan a ajuns în stare critică la spital. Starea femeii a fost stabilizată, dar prognosticul medicilor a fost rezervat „până la îmbunătăţiri ulterioare".

Medicii Spitalului Bocage din Dijon au afirmat ieri că viaţa Luminiţei Solcan  nu mai este în pericol. Procurorii au deschis o anchetă, iar directorului Centrului Chartreuse, Bruno Madelpuech a explicat într-o conferinţă de presă de ce colega de cameră a ieşencei, care a înjunghiat-o de 17 ori, nu a fost percheziţionată la inetrnare. „În cadrul unei structuri ca un spital de psihiatrie nu avem puterea de a percheziţiona pacienţii. Dar este sigur faptul că pacienta nu avea armă sau produse stupefiante", a declarat acesta.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite