Iaşi: Lotul Albiţa, în libertate. Daniel Corban, şeful Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa, rămâne în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Decizia de punere în libertate a agenţilor arestaţi preventiv în dosarul de corupţie la PTF Albiţa a fost luată în cursul nopţii de către judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Din cele 22 persoane arestate preventiv în cazul de presupusă corupţie de la Albiţa, doar şeful PTF Albiţa, Daniel Corban, a mai rămas în acest moment în arest. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis azi-noapte recursurile formulte de agenţi împotriva deciziei luată de Curtea de Apel Iaşi zilele trecute, prin care s-au respins cererile de liberare sub control judiciar.

Citeşte şi: Iaşi: Şapte agenţi din dosarul Albiţa, puşi în libertate (UPDATE)

La sfârşitul lunii februarie 53 de poliţişti de frontieră de la Vama Albiţa au fost ridicaţi de anchetatorii bucureşteni. Potrivit procurorilor, în perioada noiembrie 2010-ianuarie 2011 oamenii legii  în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au pretins, primit sau acceptat sume de bani ca mită, atât în nume propriu, cât şi în numele celorlalţi colegi, pentru a trece cu vederea şi a nu constata infracţiuni, contravenţii sau nereguli comise la trecerea frontierei de stat a României.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite