Iaşi: Liderul escrocilor imobiliari este liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Iaşi nu au mai cerut prelungirea măsurii de arest preventiv în cazul lui Emanuel Osoianu. Acesta este cercetat împreună cu mai multe persoane pentru afaceri dubioase cu terenuri.

Emanuel Osoianu a ieşit din arestul Poliţiei la începutul acestei săptămâni. Procurorii DNA au decis să nu mai ceră prelungirea măsurii de arest preventiv în cazul bărbatului. Acesta este considerat de anchetatori liderul unei reţele care făcea afaceri dubioase cu terenuri.

Citiţi şi:

Iaşi: Dosarul escrocilor imobiliari a ajuns la DNA

Membrii reţelei escrocilor imobiliari au intrat în atenţia anchetatorilor la sfârşitul anului trecut. Potrivit procurorilor, reţeaua identifica terenuri situate în zonele rezidenţiale din municipiul Iaşi, aflate în proprietatea Consiliului Local Iaşi, dar care nu erau ocupate sau intabulate. Ulterior, falsificau actele de provenienţă ale acestora (contracte de vânzare-cumpărare autentificate la fostul Notariat de Stat, certificate de moştenitor, hotărâri judecătoreşti) şi le cumpărau aparent legal.

 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite