Iaşi: Inspectorul de la Cadastru este susţinut de colegi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Cristian Pleşescu
Ovidiu Cristian Pleşescu

Ovidiu Pleşescu, inginerul arestat împreună cu alte cinci persoane în dosarul escrocheriilor cu terenuri, este susţinut de colegi.

Mai mulţi angajaţi de la Oficiul de Cadastru şi reprezentanţi ai Asociaţiei Profesionale a Specialiştilor în Măsurători Terestre şi Cadastru (APSMTC) susţin că inspectorul era un bun profesionist.

„Ca inginer al OCPI Iaşi, Ovidiu Pleşescu a dat mereu dovadă de profesionalism în realizarea sarcinilor de serviciu, are cunoştinţe solide în domeniul cadastru şi juridic, analizează cu foarte multă atenţie documentaţiile cadastrale şi realizează verificări în teren cu multă minuţiozitate", susţine inginerul de cadastru Iulian Buiciuc, într-o caracterizare făcută lui Pleşescu.

Citiţi şi:

Iaşi: UPDATE Şase din cele şapte persoane aduse la Tribunal rămân în arest (VIDEO)

Iaşi: 20 de persoane, printre care şi funcţionari, ridicate pentru afaceri dubioase cu terenuri (UPDATE)

Colegii şi cei de la APSMTC au făcut şapte memorii pe care le vor trimite procurorilor DIICOT. „Prin natura muncii pe care o prestăm în cadrul biroului de avizări documentaţii cadastrale suntem vulnerabili având de rezolvat cât mai multe lucrări într-un timp scurt, ceea ce reduce timpul de analiză a fiecărui dosar, iar baza de date grafice este incompletă", a precizat Celia Luca, salariat OCPI, într-un memoriu.  

La începutul lunii, DIICOT a reţinut mai multe persoane care identificau terenuri situate în zonele rezidenţiale din municipiul Iaşi şi, ulterior, falsificau actele de provenienţă ale acestora.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite