Iaşi: Dosarul Cordunenilor a ajuns la final (Update)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi membri ai clanului vor afla mâine ce probe sunt împotriva lor. O parte dintre cei acuzaţi de trafic de persoane, spălare de bani şi şantaj au fost chemaţi de magistraţii DIICOT Iasi pentru a li se prezenta materialul de urmărire penală.

Ora 17.43 Magistraţii Tribunalului Iaşi au amânat pentru mâine la ora 9.00 judecarea prelungirii măsurii de arest preventiv.

Ora 16.00 Printre cei care vor da mâine ochii cu anchetatorii  se numără şi Carmen Mihalcea, Constantin Darie, Ioan Ciubotariu, dar şi o parte dintre fraţii Corduneanu.

Cei 14 membri ai clanului Corduneanu care se află după gratii au fost aduşi astăzi la Tribunalul Iaşi. Magistraţii vor decide în această seară dacă vor admite propunerea DIICOT-ului de prelungire a măsurii de arest preventiv a reţelei cu încă 30 de zile. "După luarea măsurii preventive şi în special după respingerea căilor de atac dar şi după prelungirea măsurii luată iniţial s-a observat o deosebită disponibilitate a mai multor persoane  de a se prezenta în faţa organelor judiciare şi a da declaraţii cu sau fără identitate protejată. în toate cazurile s- observat că această disponibilitate s-a manifestat exclusiv în contextul în care membrii grupării se află sub puterea mandatelor de arestare emise de către instanţă", precizează procurorii DIICOT în propunerea de arestare preventivă.

Aceasta este ultima prelungire pe care o mai pot cere anchetatorii, deoarece potrivit legii durata arestării preventive în cursul urmăririi penale nu poate depăşi 180 de zile. Membri clanului Corduneanu sunt arestaţi din luna ianuarie.

Mai citiţi şi:

Vipurile interlopilor la petrecerile clanului Corduneanu (VIDEO ŞI AUDIO)

Iaşi: UPDATE Doi membri ai clanului Corduneanu puşi în libertate de judecători (VIDEO)

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite