Iaşi: VIDEO 35 de persoane luate pe sus de mascaţi în urma descinderilor făcute dimineaţă (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mascaţii au început descinderile la primele ore ale dimineţii (foto arhiva)
Mascaţii au început descinderile la primele ore ale dimineţii (foto arhiva)

Mai multe locuinţe din oraş au fost percheziţionate în această dimineaţă. Acţiunile sunt dirijate de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Iaşi, împreună cu poliţiştii de frontieră.

17.08 Şapte persoane se pare că au primit deocamdată ordonanţe de reţinere din partea procurorilor DIICOT

Imagini de la percheziţiile făcute de DIICOT şi Poliţia de Frontieră Iaşi

15.05 Procurorii DIICOT împreună cu poliţiştii de frontieră au făcut 35 de percheziţii în judeţul Iaşi. În urma acţiunilor, au fost ridicate 35 de persoane şi duse la audieri. Acestea sunt bănuite că fac parte dintr-o reţea bine pusă la punct, de contrabandă cu ţigări. Potrivit anchetatorilor, aceasta şi-a început activitatea la începutul anului. Ca mod de operare, membrii reţelei primeau marfa de contrabandă din republica Moldova. Ulterior, ţigările erau comercializate în pieţele din Iaşi, în special în cea din zona Nicolina.

Anchetatorii mai spun că marfa de contrabandă era adusă în cantităţi mici în ţară dar transporturile se făceau foarte des, iar clienţii erau bine stabiliţi.

08.37 Percheziţiile au început încă de la primele ore ale dimineţii, în mai multe locuinţe din cartierele Nicolina şi Bularga. Potrivit primelor informaţii, oamenii legii caută produse de contrabandă, în special ţigări.

Se pare că până la acest moment, mascaţii au ridicat mai multe persoane care au fost duse la sediul Poliţiei de Frontieră Iaşi, pentru audieri.

Vom reveni cu amănunte.

Citeşte şi:

Zeci de percheziţii în Moldova, în această dimineaţă. 30 de persoane au fost ridicate de mascaţi

Botosani:Traficant de ţigări împuşcat pe frontieră

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite