Iaşi: Procesul clanului Corduneanu, amânat (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Corduneanu
Costel Corduneanu

Procesul celor  27 de persoane judecate pentru trafic de persoane, spălare de bani, înşelăciune, şantaj va începe la ora 10.00.

11.54 Procesul în care sunt judecate  27 de persoane pentru spălare de bani, înşelăciune, şantaj şi trafic de persoane a fost din nou amânat.  Magistraţii Tribunalului Maramureş au fost nevoiţi să acorde un nou termen pe 23 noiembrie pentru că doi inculpaţi nu s-au prezentat astăzi la proces. Astăzi, judecătorii vor decide dacă mai menţin pe 12 dintre membrii clanului Corduneanu în arest.

Ora 9.00 Membrii clanului Corduneanu ar trebui să să dea astăzi dion nou ochii cu judecătorii de la Baia Mare. La termenul de astăzi ar trebui să fie prezenţi atât cele 12 persoane încarcerate la Penitenciarul Gherla, dar şi cele 15 aflate în libertate.

Mai citiţi şi:

Iaşi: UPDATE Doi membri ai clanului Corduneanu puşi în libertate de judecători (VIDEO)

Doi membri ai clanului Corduneanu au fost condamnaţi pentru şantaj

Iaşi: Socrii unui Cordunean executaţi silit de bancă

Procurorii DIICOT Iaşi i-au trimis în judecată în această vară pe membrii clanului Cordunenu. Anchetatorii susţin că reţeaua a luat fiinţă în 2003, iar liderul acesteia era Constantin Bogdan (fost Corduneanu).

Dosarul a ajuns la Baia Mare după ce procurorii DIICOT Iaşi au cerut strămutarea. Cei 12 arestaţi în cauză au fost transferaţi la Penitenciarul Gherla.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite