Iaşi: Consultanţa pentru un credit de 50 de milioane de euro, negociată pe e-mail

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefii Primăriei Iaşi au anunţat că vor negocia în această săptămână cu VMB Partners valoarea consultanţei pentru obţinerea unui nou credit de peste 50 de milioane de euro.

Singura firmă care a depus ofertă pentru consultanţa necesară contractării creditului continuă negocierea onorariului cu şefii municipalităţii. „Sperăm ca într-o zi sau două să terminăm negocierile. Comunicăm pe e-mail pentru a pune la punct toate detaliile “, a spus Cosmin Coman, directorul Primăriei.

La zece zile de la deschiderea ofertelor pentru consultanţă financiară, directorii din Palatul Roznovanu nu au precizat încă ce sumă au solicitat VMB Partners împreună cu Ţucă Zbârcea &Asociaţii pentru serviciile oferite.  Aceeaşi asociaţie de firme a asigurat şi consultanţă pentru contractarea în 2007 a creditului de la Banca Dexia de 200 de milioane de lei.

În urmă cu trei ani, pentru creditul de la Dexia pe care firma de consultanţă l-a intermediat se vorbea de un venit pentru VMB Partners care ajungea la un milion de lei.

Citeşte şi:

Şefii Primăriei Iaşi mai vor încă un credit de 50 de milioane de euro

Nichita, nerăbdător să ne înglodeze în datorii

Consilierii locali au votat în această lună un nou credit de peste 50 de milioane de euro. Banii sunt necesari pentru derularea a 18 proiecte de investiţii, dintre care 12 sunt cu fonduri europene ce ar necesita în jur de 30 de milioane de euro pentru co-finanţare.  

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite