Iaşi: Bucureşteanul arestat pentru contrabandă cu ţigări a fost pus în libertate (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului Iaşi au decis astăzi la amiază să admită recursul lui Petrişor Antemir (34 de ani) şi să îl pună în libertate. Bărbatul a fost arestat sâmbătă noapte după ce a fost depistat în Târgu Frumos că în maşina pe care o conducea transporta peste 4.400 de cartuşe cu ţigări

Petrişor Antemir nu a va mai sta 29 de zile după gratii. După ce sâmbătă magistraţii Judecătoriei Paşcani au dispus arestarea bărbatului, colegii lor de la Tribunalul Iaşi au schimbat decizia cu 180 de grade. Judecătorii au decis astăzi că şoferul bucureştean poate fi cercetat în stare de libertate.

Petrişor Antemir a fost oprit sâmbătă dimineaţă de poliţişrtii din Târgu Frumos. În urma verificărilor oamenii legii au găsit în duba pe care o conducea bucureşteanul 16 saci de rafie cu 4.449 cartuşe de ţigări fabricate în Rusia.

Mai citiţi:

Iaşi: Un bucureştean a fost arestat pentru că transporta ţigări de contrabandă

Condus la sediul Poliţiei Tg. Frumos pentru efectuarea de cercetări, A. PETRIŞOR a refuzat să dea relaţii despre provenienţa şi destinaţia ţigărilor", a precizat Virginia Pralea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Împotriva bărbatului s-a început urmărirea penală pentru deţinere de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal şi transport de produse accizabile cunoscând că acestea provin sau sunt destinate contrabandei. Sâmbătă noapte magistraţii Judecătoriei Paşcani au dispus arestarea bărbatului pentru 29 de zile, dar acesta a făcut recurs.

Bărbatul riscă o pedeapsă de la 2 la 7 ani de închisoare în cazul în care va fi găsit vinovat.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite