Iaşi: Biserica vinde bilete pentru cheful dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrecăreţii vor avea parte şi de o tombolă cu premii surpriză
Petrecăreţii vor avea parte şi de o tombolă cu premii surpriză

Restaurantul Providenţa, aflat în administrarea Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, oferă bilete pentru „Revelionul ieşeanului 2011" la Parohia „Toma Cozma". Organizatorii prezintă ca punct de atracţie un pelerinaj pentru două persoane în Grecia. Organizatorii evenimentului susţin că studiile de piaţă arată că ofertele lor sunt imbatabile.

Ultima lună a anului dă startul unei lupte crâncene a ofertelor între restaurantele, pensiunile şi hoteluri din oraş. Afişele promoţionale, flyerele, reclamele şi mesajele trimite pe telefoane, toate sunt luate cu asalt de organizatorii de evenimente. O ofertă îndrăzneaţă aparţine restaurantului Providenţa, aflat în administrarea Mitropoliei, care organizează o tombolă cu premii unde surpriza cea mare este o excursie de 7 zile în Grecia.

Citeşte şi:

Biserica face terapie pentru dependenţii de sex

Mitropolia Moldovei îşi inaugurează şcoala particulară de la Iaşi în prezenţa ministrului Educaţiei (UPDATE) VIDEO

Petrecerea dintre ani se organizează sub două forme: „Bufet all you can eat" unde ieşenii achită 149 de lei şi „Meniu sitting cu 3 feluri" care ridică preţul la 199 de lei. Strategia de marketing a feţelor bisericeşti a dat roade, până acum peste jumătate din cele 700 de bilete disponibile fiind vândute. Punctul central de comercializare a lor a fost chiar în sânul enoriaşilor: la Biserica „Toma Cozma".

Muzică pe toate gusturile

Prelaţii vor să le ofere participanţilor la eveniment cel mai tare show la trecerea dintre ani, aşa că au chemat interpreţi pentru toate gusturile. „Va veni cântăreţul de romanţe Constantin Florescu şi interpreta de muzică populară Angela Bârjoveanu. De asemenea, va fi şi un DJ care va alegea muzica cea mai de calitate. Este posibil să vină şi Daniela Cojocaru, cea care a câştigat festivalul Mamaia, dar nu am încă o confirmare", spune Vasilica Onofrei, consilier relaţii publice.

Organizatorii spun că au studiat ofertele lansate de concurenţi, dar că a lor li se pare cea mai avantajoasă. „S-a făcut şi anul trecut un material despre petrecerile organizate şi a reieşit că la Providenţa a fost una din cele mai populare şi mai ieftine nopţi de Revelion", mai spune Vasilica Onofrei. Chiar şi aşa, ieşenii susţin că preţurile li se par mari. „Oferta este bună pentru cine are bani. Noi, cei mai de rând vom sta acasă sau vom petrece între rude. Preţurile sunt mari pentru timpurile astea. Nu prea e bine că se amestecă reprezentanţii bisercilor în astfel de petreceri", spune Constantin Călin, şofer.

Tarifele percepute de localuri

Cantina -Restaurant „Titu Maiorescu" a Universităţii „Cuza": 220 de lei pentru studenţi şi salariaţi şi 260 de lei pentru persoane din afara instituţiei

Complex Ciric - Restaurant „La Ciupercă": 250 de lei/persoană („De la Clasic la Modern"

                            Restaurant „Grand Salon": 150 de lei/persoană („Fire and Ice")

                            Restaurant „Grand Salon": 100 de lei/persoană („Bal Mascat")

                            Pachet cu 2 nopţi de cazare: 450 de lei/persoană

Ramada Iaşi City Center: 350 de lei/persoană (Revelion tematic şi o cameră gratuită pentru primele 50 de perechi)

Bellaria: 320 lei/persoană şi cazare de 119 lei/cameră

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite