Iaşi: Băut şi fără permis un bărbat a condus o maşină şi a făcut accident. Procurorii au cerut arestarea lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a mai fost condamnat cu ani în urmă, spun procurorii, la trei ani de închisoare cu suspendare pentru că s-a urcat la volan fără să aibă acest drept.

Constantin Avan (32 de ani) mergea cu autoturismul dinspre Negreşti spre Ţibăneşti, în noaptea de 25 spre 26 aprilie, pe DJ 248A. În localitatea Ţibăneşti, pe fondul consumului de alcool, spun poliţiştii, şi pentru că nu a adaptat viteza, bărbatul a pierdut controlul volanului şi a lovit o altă maşină parcată în afara părţii carosabile, după care s-a răsturnat într-un şanţ.

În autoturism, spun anchetatorii, se mai aflau patru persoane, printre care şi o minoră în vârstă de 17 ani. În urma accidentului, trei dintre pasageri au suferit răni uşoare iar minora a fost internată în spital, din cauza rănilor mai grave suferite.

Citeşte şi: Iaşi: Accident grav la Metro din cauza alcoolului. O persoană a decedat, iar alte două au ajuns la spital UPDATE

Iaşi: Băuţi şi fără permis au condus o maşină furată

Şoferul a fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice, iar procurorii l-au reţinut şi au cerut instanţei arestarea preventivă a acestuia pentru infracţiunile de „conducere fără permis" şi „conducere cu o alcoolemie de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge".

Procurorii spun că bărbatul a fost condamnat în anul 1999 la 3 ani de închisoare dar cu suspendare pentru conducere fără permis.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite