Iaşi: Baschet pe săturate la Polivalentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipele baschet feminin şi masculin ale Politehnicii Iaşi joacă astăzi, fiecare, în campionat. Dacă fetele primesc vizita celor de la Sportul Studenţesc de la ora 15.00, trei ore mai târziu va veni rândul băieţilor să înfrunte pe cei de la BC Timişoara, echipa condusă de Dragan Petricevic, un antrenor drag ieşenilor. Ambele meciuri se vor juca la Sala Polivalentă.

Ieşenii iubitori de baschet au şansa în această după-amiază, de la ora 15.00, să asiste la un succes al echipei feminine a Politehnicii Iaşi.

Adversara jucătoarelor lui Ionuţ Onose este Sportul Studenţesc, o altă echipă în suferinţă care ţine companie Iaşiului în subsolul Diviziei A, Seria 2, de baschet feminin. De remarcat că ieşencele au câştigat sezonul acesta precedentele două partide contra Sportului Studenţesc.

Mai citiţi:

Lecţie severă primită de baschetbaliştii ieşeni la Oradea

Iaşi: Leonid Antohi: „Sportul este în groapă" (INTERVIU)

De la ora 18.00 va fi rândul băieţilor să evolueze în Sala Polivalentă. Adversarul este mai bine cotat valoric şi în clasament, respectiv BC Timişoara. Bănăţenii sunt conduşi de pe margine de antrenorul sârb Dragan Petricevic, cel care a adus cea mai mare performanţă pentru Poli Iaşi, respectiv medalia de bronz în campionat.

Cele două echipe vin cu stări de spirit diferite. Timişorenii vin după o înfrângere în faţa Stelei Bucureşti în Cupa României, competiţie pe care au câştigat-o sezonul trecut. De cealaltă parte, ieşenii au învins etapa trecută pe CSU Braşov.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite