Iaşi: Angajaţii de la Avicola au o şansă să-şi primească salariile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Salariaţii de la Avicola, compania patronată de Gigi Becali, şi-ar putea primi salariile. Deşi nu este vorba despre achitarea tuturor restanţelor, aceştia ar putea beneficia măcar de cele trei salarii la care au dreptul în caz de disponibilizare.

După ce, în cursul zilei de ieri, angajaţii de la fosta fermă de pui au protestat în faţa Judecătorului Sindic, termenul de astăzi din proces le-a adus o speranţă. „Judecătorul a decis rămânerea în pronunţare pentru ridicarea competenţei administratorului special. După aceea vom putea face primii paşi ca să luăm măcar cele trei salarii la care legea ne dă dreptul", a precizat Liliana Catar, unul dintre salariaţii de la Avicola.

De asemenea, judecătorul a mai decis şi faptul că va trebui să se constituie o Adunare a Creditorilor, în care să fie alese câteva dintre cele 126 de entităţi la care firma este datoare.

Citeşte şi:

Iaşi: Salariaţii de la Avicola reclamă neplata salariilor de un an de zile

O altă speranţă pentru angajaţi este termenul de pe 24 noiembrie, la care va fi organizată o nouă licitaţie pentru activele companiei. Cu toate acestea, abia marţi salariaţii vor şti cu siguranţă care va fi soarta lor. „Până nu vedem negru pe alb nu mai credem. Marţi vom primi actele de la judecător şi vom şti exact dacă avem vreo şansă", a completat Liliana Catar.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite