Iaşi: Ambulatoriul Spitalului „Sfântul Spiridon“, amendat de DSP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cabinetul de dermatologie a unităţii a fost amendat cu 1.500 de lei pentru utilizarea unor truse medicale ieşite din termen

Inspectorii din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) au găsit în urma controalelor nereguli la Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului „Sfântul Spiridon", la cabinetul de dermatologie şi a aplicat o sanţciune de 1.500 de lei. Sancţionată cu 1.500 de lei a fost şi doctorul Viorica Leica pentru că la cabinetul privat de ginecologie al medicului s-a descoperit lipsa unui dezinfectatnt necesar prelucrării instrumentarului.

Citeşte şi:

Iaşi: Şcoală şi cabinet de stomatologie, amendate de inspectorii DSP

„Săptămâna anterioară am controlat 122 de unităţi alimentare, 8 controale la domicilioul ieşenilor pentru verificarea celor reclamate, 4 controale la saloane de cosmetică, 30 de controale au fost efectuate în unităţi sanitare şi 12 la unităţi de învăţământ. Au fost făcute şi recontroale la unităţi alimentare şi sanitare pentru a vedea dacă s-au îndeplinit cerinţele inspectorilor la prima verificare“, a spus Marius Voicesu, purtător de cuvânt la DSP.

În perioada 8 noiembrie-14 noiembrie, inspectorii sanitari au organizat 178 de acţiuni de control şi au aplicat cinci amenzi în valoare de 5.600 de lei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite