Iaşi: Şcoală şi cabinet de stomatologie, amendate de inspectorii DSP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămâna trecută, lucrătorii Serviciului de Control în Sănătate Publică au aplicat trei amenzi în urma controalelor efectuate. Instituţiile sancţionate sunt un cabinet de stomatologie din comuna Miroslava, Şcoala de Arte şi Meserii din Cozmeşti şi un bar de la Rond Copou

Cabinetul de stomatologie a fost amendat cu 500 de lei pentru că nu erau asigurate condiţiile necesare pentru efectuarea examenelor medicale, iar unitatea de învăţământ a fost sancţionată cu 400 de lei pentru că a primit în instituţie copii care nu făceau dovada vaccinării.

Barul din Copou a primit o amendă de 600 de lei pentru că angajaţii nu aveau efectuate examenele medicale periodice. „Săptămâna trecută s-au efectuat 178 de acţiuni de control, din care 118 în unităţi alimentare, 36 în unităţi sanitare şi opt în unităţi de învăţământ. Alte opt unităţi alimentare şi trei domicilii ale ieşenilor au fost recontrolate pentru a se constata dacă au fost îndeplinite cerinţele inspectorilor după prima verificare", a spus Marius Voicescu, purtător de cuvânt al DSP Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite