Iaşi: ATV-ul afaceristului găsit mort după trei luni de la dispariţie, dus la expertiză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii ieşeni vor să expertizeze tehnic ATV-ul cu care Mircea Curcudel ar fi avut accidentul care a dus la moartea sa în pădurea Dobrovăţ.

Citeşte şi: Iaşi: Mircea Curcudel, afaceristul dispărut din luna iunie, a fost găsit mort în pădurea Dobrovăţ UPDATE

Iaşi: Administratorul Hotelului Continental este căutat de sute de persoane

Vehiculul condus de ieşean s-ar fi lovit de un copac. „Urmează să stabilim cu ajutorul necropsiei dacă decesul s-a produs pe loc sau nu, iar expertiza tehnică va stabili cum a avut loc impactul", a precizat Cornelia Prisacariu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. Afaceristul ieşean a fost descoperit duminică, la aproape trei luni de la dispariţie.
Deşi în pădurea Dobrovăţ au avut loc ample operaţiuni de căutare imediat după dispariţia ieşeanului, trupul său a fost găsit de nişte culegători de ciuperci.

„Poliţiştii au căutat în zona indicată de rude şi apropiaţi, dar nu s-a ajuns în locul unde a fost găsit", a precizat subcomisarul Mădălin Ţăranu, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Căutători „speriaţi" de vegetaţia deasă

Pe de altă parte, un localnic care cunoaşte foarte bine pădurea Dobrovăţ a precizat sub protecţia anonimatului că oamenii care erau pe urmele lui Mircea Curcudel ar fi trecut pe lângă râpa în care se afla acesta, dar că din cauza vegetaţiei abundente şi a terenului foarte accidentat ar fi ocolit-o.

„Nici animalele sălbatice nu s-au încumetat să intre acolo, dovadă faptul că a fost găsit lângă ATV şi nu a fost târât. Au fost zeci de oameni care l-au căutat dar toţi au oclit zonele greu accesibile", a spus localnicul.

„Între oamenii care făceau parte din cordoanele de căutare erau distanţe şi de câţiva zeci de metri", a precizat şi Cătălin Martinuş, primarul comunei Dobrovăţ.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite