Iaşi: 50 de poliţişti ieşeni pichetează sediul MAI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii au plecat aseară spre Capitală din faţa Palatului Culturii, cu un autobuz. Poliţiştii speră ca după ziua de astăzi să se găsească o soluţie la problemele lor financiare.

Citeşte şi: Zeci de poliţişti ieşeni vor picheta marţi sediul MAI

Deja afectaţi de reducerile salariale, poliţiştilor ieşeni le-a ajuns cuţitul la os în momentul în care au aflat că li se va reduce semnificativ norma de hrană. Banii tot mai puţini i-au adus pe mulţi dintre aceştia în imposibilitatea de a-şi mai plăti ratele. „Ne-am stabilit ratele în funcţie de salariile pe care le aveam. Nu credeam însă că vom ajunge să nu avem ce pune pe masă“, a spus unul dintre poliţiştii care a plecat aseară spre Bucureşti.

Vasile Ciuhureanu, liderul de sindicat de la Iaşi, a declarat că speră să se ajungă la o soluţie pe care sindicatele au propus-o de mai mult timp. „Sperăm ca în urma discuţiilor să se aprobe ca poliţiştii să poată intra în concediu fără salariu şi să fie suspendaţi din funcţii pentru o perioadă de până la trei ani, pentru a se evita disponibilizările“, a spus liderul de sindicat.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite