Iaşi: 15.000 de lei din banii statului pentru un interlop din clanul Corduneanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Corduneanu va primi daune morale de la statul român pentru „suferinţa îndurată în urma încarcerării pe nedrept". Acesta a cerut iniţial 500.000 de lei despăgubiri pentru cele câteva luni petrecute după gratii.

Judecătorii Tribunalului Iaşi i-au dat astăzi câştig de cauză lui Adrian Corduneanu în procesul cu statul român. Magistraţii au admis în parte acţiunea interlopului şi au dispus ca acesta să fie despăgubit cu 15.000 de lei pentru că a stat câteva luni în arest. Decizia instanţei nu este însă definitivă.

Citiţi şi:

Iaşi: Clanul Corduneanu a fost pus în libertate (UPDATE)

Iaşi: Eliberarea clanului Corduneanu, decisă de judecători la o oră şi jumătate după proces

În toamna anului 2000 nepoata unui poliţist s-a plâns că a fost tâlhărită de doi tineri. Pe 18 octombrie 2000 tânăra a anunţat Poliţia că a văzut maşina făptaşilor prin oraş. Autoturismul era a lui Adrian Corduneanu, iar acesta a şi fost trimis în judecată în noiembrie 2002. Atunci  interlopul a fost arestat preventiv şi a stat după gratii până  în aprilie 2003.

Tribunalul Alba, acolo unde a fost strămutat dosarul, l-au achitat pe Corduneanu în 2005. Curtea Supremă a trimis dosarul din nou la Parchet, care a dispus de această dată scoaterea de sub urmărire penală.

Citiţi şi:

Costel Corduneanu, interlopul care a pus Moldova sub asediu, fost sportiv olimpic

Adrian Corduneanu a dat în judceată statul român şia  cerut 500.000 de lei daune morale.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite