Un pensionar din Tecuci a demonstrat la OPC Iaşi faptul că pilulele pentru mărirea penisului nu funcţionează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de vârsta a treia a reclamat la Protecţia Consumatorului o firmă din Iaşi care i-a livrat nişte pilule pentru mărirea penisului, care nu au avut însă efectul aşteptat.

Reprezentanţii Oficiului pentru Protecţia Consumatorului (OPC) Iaşi au primit în cursul zilei de joi o sesizare mai puţin obişnuită.

Citeşte şi: Iaşi: Septuagenarul care a luat un pumn de Viagra: „Am căzut şi nu mai ţin minte nimic!" (VIDEO)

„Un pensionar din Tecuci, judeţul Galaţi, a văzut pe site-ul unei firme din Iaşi produsul vigRX, respectiv nişte pilule care are fi numărul 1 în ceea ce priveşte mărirea penisului şi îmbunătăţirea performanţelor sexuale cu efect garantat. Fiind foarte interesat de aceste efecte, a dat comandă de şase cutii cu pilule", a declarat Daniel Piftor, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului.

Interviu/ Daniel Piftor: „Sunt companii care nu ştiu că există Protecţia Consumatorului"

Pe la jumătatea tratamentului, pensionarul a luat legătura cu firma din Iaşi, nemulţumit de absenţa efectelor promise.

„I s-a spus să continue tratamentul până la capăt şi că i se vor returna banii dacă situaţia se va menţine. Rezultatele au fost zero şi la final, pensionarul trimiţând ca dovadă poze făcute înainte şi după tratament. Răspunsul celor de la firma din Iaşi a fost să-i ofere la promoţie un aparat de tip extender sau o pompă vacuum. Bărbatul a refuzat şi ne-a contactat pe noi", a precizat Piftor.

Organele abilitate vor începe acum procedura standard în cazul unor sesizări de acest gen. „Chiar dacă este o chestiune ceva mai deochiată, cazul este deja pe traseu, la comisari. Vom merge la operatorul economic pentru un control pentru a încerca să recuperăm banii plătiţi de pensionar, care are o pensie de 700 de lei pe lună", a încheiat Piftor.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite