Iaşi: Accident rutier cu victime la Schitu Duca. Şoferul s-a răsturnat cu maşina în câmp din cauza soţiei (FOTO, UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

O maşină s-a răsturnat pe DN24 la ieşire din localitatea Schitu Duca. La faţa locului au fost trimise echipaje de descarcerare, prim ajutor şi terapie intensivă.

Ora 13.15: Două dintre victimele accidentului au fost duse deja la spital şi se află în afara pericolului. „Pacienţii sunt stabili, conştienţi şi prezintă doar contuzii toraco-adominale“, spune Diana Cimpoieşu, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Sf. Spiridon. 

De asemenea, copilul de 11 ani nu a avut leziuni, dar va fi supus unor investigaţii ulterioare.

Foto arhivă

Daţi click pe poze pentru a vedea mai multe imagini de la locul accidentului de la Schitu Duca

Ora 12.41: Gheorghe H, ieşeanul în vârstă de 55 de ani care conducea autovehicolul venea de la Vaslui spre municipiu. Din cauza soţiei care i-a distras atenţia, acesta a virat la stânga la ieşirea din comuna Schitu Duca, s-a izbit de capul unui pod, a intrat într-un copac şi s-a răsturnat în câmp. 

VIDEO Accident grav în Capitală: patru persoane au fost rănite, una încarcerată, iar o maşină a luat foc! FOTOGALERIE cu imagini şocante

În maşină se aflau cinci persoane, şoferul, soţia acestuia, un copil de 11 ani împreună cu bunica sa, care au fost luaţi la ocazie din satul Coropceni, şi un alt bărbat în vârstă.

„Şoferul stătea de vorbă cu soţia sa care era pe bancheta din spate. Din cauza neatenţiei, acesta a virat brusc la stânga când a observat că iese de pe carosabil şi a provocat răsturnarea vehiculului. Şoferul nu se afla sub influenţa alcoolului“, spune poliţistul ajuns la faţa locului.

Pentru a prelua victimele au pornit la Schitu Duca patru ambulanţe şi două autospeciale SMURD.

Ora 12.13: Din primele cercetări, se pare că şoferul este responasbil de producerea accidentului în care au fost rănite cinci persoane.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite