VIDEO Accident grav în Capitală: patru persoane au fost rănite, una încarcerată, iar o maşină a luat foc! FOTOGALERIE cu imagini şocante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a produs astăzi în sectorul 2 al Capitalei.

UPDATE 17.20: Două maşini s-au lovit frontal, sâmbătă la prânz, în cartierul Tei, din Bucureşti, o persoană fiind încarcerată.

Accidentul a avut loc în cartierul Tei, din Sectorul 2, Bucureşti, a declarat, pentru MEDIAFAX, subinspectorul Adrian CodăuAdrian Codău, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere din Capitală.

În urma impactului, o maşină a luat foc, dar toţi cei trei pasageri au reuşit să iasă la timp. În cel de-al doilea autoturism se aflau două persoane, una rămânând încarcerată.


image

Echipajul SMURD venit la faţa locului a reuşit să descarcereze victima, pe care a transportat-o la Elias, având o fractură la picior. Tot la Spitalul Elias a fost dusă şi o altă persoană rănită în urma accidentului, a declarat, pentru MEDIAFAX, coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.

Potrivit medicului, alte două victime au fost duse la Spitalul "Sf. Pantelimon", iar o alta la Spitalul Floreasca, cea din urmă având traumatism cranio - cerebral mediu.

O maşină a Ambasadei SUA a fost implicată într-un accident

Doi tineri au murit într-un accident produs pe Centura Capitalei

Toate persoanele rănite sunt conştiente, a mai spus Opriţa.

O echipă a Brigăzii de Poliţie Rutieră este la faţa locului şi face cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului.


image

UPDATE 16.40

Accidentul a avut loc în cartietul Tei, din Sectorul 2, Bucureşti, a declarat subinspectorul Adrian Codău, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere din Capitală.

Potrivit acestuia, o persoană este încarcerată.

O echipă a Brigăzii de Poliţie Rutieră este la faţa locului şi face cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

Două maşini s-au ciocnit, iar una dintre ele a luat foc. În urma accidentului patru persoane au fost rănite, una dintre victime fiind încarcerată.

VIDEO Una dintre mașinile implicate în accident a luat foc

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite