Gluma cu gropile apărute din senin în Iaşi se îngroaşă. Încă un „exemplar“ a răsărit în Copou FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iaşiul se surpă peste noapte. După ce un crater uriaş a apărut acum două zile pe strada Anastasie Panu, o altă groapă s-a ivit în Copou, în mijlocul trotuarului.

Craterul din Copou a apărut din senin pe trotuarul din faţa Academiei Române, la fel ca în cazul gropii-gigant din faţa Casei Judeţene de Pensii.

Groapă gigantică răsărită din senin pe o stradă din Iaşi. Şefii Primăriei, blocaţi în admiraţie FOTOGALERIE

Groapa are un diametru de jumătate de metru, dar o adâmcime de aproape doi metri. Muncitorii din Primărie nu au semnalizat zona nici după câteva ore de la sesizarea făcute de ieşenii din zonă. Oficialii au acoperit parţial craterul cu un palet de lemn.

image

Reprezentanţii Primăriei dau vina pe lucrările din zonă pentru groapa apărută din senin pe trotuar. Dealul Copoului se află de câteva săptămâni sub asediul tranşeelor, atât pe stradă, cât şi pe trotuar, ceea ce ar fi dus la prăbăşirea asfaltului din faţa Academiei Române.

„Am trimis o echipă acolo. În zonă se fac lucrări care pot fi o cauză a apariţiei gropii. Apavital va repara problema dacă se constată că de vină sunt infiltraţiil de apă de la lucrări. Groapa nu deranjează pietonii, se circulă pe lângă ea“, a spus Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite