Groapă gigantică răsărită din senin pe o stradă din Iaşi. Şefii Primăriei, blocaţi în admiraţie FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă tranşee, trafic sugrumat, ambuteiaje şi şantiere, şoferii din Iaşi au parte şi de alte „surprize“. O groapă imensă, de peste doi metri adâncime a apărut marţi seară pe Anastasie Panu, în dreptul Casei Judeţene de Pensii. Municipalitatea nu se grăbeşte s-o astupe.

Pista de biciclişti din Iaşi, plină de gropi şi denivelări FOTOGALERIE

Străzile din Iaşi se surpă din senin. Un crater gigantic, de peste doi metri adâncime, s-a format pe strada Anastasie Panu în mijlocul traficului aglomerat de după-amiază. Şoferii au constatat aseară că strada se prăbuşeşte şi au alertat autorităţile. Muncitorii Primăriei Iaşi au împreujmuit zona pentru a o izola, dar şefii lor spun că vor umple groapa abia peste câteva zile.

Munca în zadar la Iaşi: Un autobuz cade într-o groapă şi zece angajaţi ApaVital nu-l pot scoate VIDEO

image

„A apărut o surpare majoră pe Anastasie Panu. Pe o galerie veche s-a prăbuşit cupola acesteia. Probabil apa subterană a preluat pământul de deasupra galeriei şi a determinat surparea. Este destul de mare, am evaluat la 4 metri cubi. Azi s-au dus să desfacă carosabilul în zona afectată, să facă umpluturile necesare", a spus Mihai Chirica, directorul tehnic al Primăriei.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite