FOTO Funcţionar public din Iaşi, în poze provocatoare făcute la birou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajata DSP a făcut furori cu pozele postate pe reţeaua de socializare
Angajata DSP a făcut furori cu pozele postate pe reţeaua de socializare

Bugetara s-a pozat în poziţii indecente pe biroul din cadrul instituţiei publice, în timpul orelor de program.

Laura Munteanu şi-a „condimentat“ profilul de Facebook cu câteva fotografii foarte provocatoare. Îmbrăcată într-un maiou decoltat, cu pantaloni mulaţi şi încălţată cu pantofi cu tocuri foarte înalte, funcţionara blondă apare într-o postură provocatoare, pe biroul DSP. Teoretic, funcţionarul public lucrează în cadrul Compartimentului de Programe în Sănătate încă din 2007 şi se ocupă de coordonarea la nivelul judeţului a programelor finanţate de la bugetul de stat.

image

Dă click pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu funcţionara de la DSP

Citeşte şi:

Iaşi: Înalţi funcţionari din Primărie, acuzaţi de prefect de fals şi înşelăciune

Cu un venit lunar de aproape 1.900 de lei, ieşeanca conduce un Chevrolet roşu şi îşi petrece concediile pe insulele însorite din Grecia. Laura Munteanu a postat fotografiile pe Facebook marţi seara însă le-a şters ieri, în jurul orei 10.00. „A fost ziua mea şi o colegă mi-a făcut cadou nişte funde. Pozele sunt făcute înainte de a începe lucrul, după ce ne-am băut cafeaua, adică în jurul orei 7.30. Pozele sunt nostime, nu indecente. Aş fi putut alege alt loc, dar a fost ceva spontan“, a spus femeia.

image

„Poate îi era cald“

Funcţionarul public a recunoscut că fotografiile lasă mult loc de interpretări. „Am scos pozele ca să nu se interpreteze. Nu sunt şefă, am statutul colegelor mele“, a mai spus bugetara. Deşi legea privind statutul funcţionarilor publici impune o conduită respectabilă în timpul orelor de program, superiorii bugetarei sexi nu par a fi deranjaţi de gestul acesteia. „A fost o rătăcire scurtă din partea ei. Nu s-a justificat să pună acele poze, nu avea rost. Un angajat trebuie să se comporte decent. În poze, ea nu este neapărat indecentă, cel mult într-o ţinută nepotrivită“, a spus Vasile Cepoi, directorul DSP.

Prefectul Dragomir Tomaşeschi nu a fost deranjat că funcţionara se pozează în timpul programului. „Dacă nu-i plac cuiva pozele, să nu se uite. Poate îi era cald domnişoarei şi de aceea a pozat aşa“, a spus prefectul Dragomir Tomaşeschi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite