Experţii BNR dau ponturi de stabilitate financiară la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În zilele de 18 şi 19 octombrie, mai mulţi lectori ai Băncii Naţionale Române vor susţine la Iaşi seminarii despre mecanismele de politică monetară şi stabilitate financiară.

Cu ocazia zilelor porţilor deschise pentru studenţii economişti, la Iaşi vor fi organizate seminarii susţinute chiar de experţii BNR. Astfel, pe  18 octombrie, de la ora 12.00, în Aula B1 din corpul B al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza" Iaşi, profesorul Dinu Marin, membru în Consiliul de administraţie al BNR va susţine o conferinţă intitulată „Ideal şi funcţional în economia deschisă. Despre modele şi acţiune".

Studenţii de la Economie au porţile deschise la BNR

O zi mai târziu, pe 19 octombrie, 30 de studenţi de la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din Iaşi vor participa la o serie de seminarii moderate de lectori ai BNR. Printre temele de discuţie se numără obiectivele şi rolul BNR în economia românească, strategia şi mecanismele de politică monetară şi stabilitate financiară.

Anul 2012 în economie: „Fiecare luptă cât poate“

Proiectul are ca obiectiv general îmbunătăţirea nivelului de cunoaştere în mediul universitar a activităţii băncii centrale, a rolului, funcţiilor şi implicaţiilor deciziilor acesteia în economia românească.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite