EXCLUSIV Un interlop închis la Iaşi şi-a făcut cont pe Facebook de după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasluianul Ciprian Gentimir, încarcerat la Penitenciarul Iaşi, şi-a creat  un cont pe reţeaua de socializare la sfârşitul lunii ianuarie. Interlopul cunoscut sub numele de Şchiopu' şi-a setat ca domiciliu oraşul Iaşi, iar ca loc de muncă  un hotel din Statele Unite ale Americii.

Popularitatea cunoscutei reţele de socializare nu a ocolit nici Penitenciarul din Iaşi. Un exemplu este cel al fratelui lui Alis Getimir, Ciprian, care la începutul acestui an şi-a făcut cont pe Facebook.

image

Paradoxul este că la închisoarea din Iaşi, unde este acesta încarcerat, nu există niciun loc de „cazare" de cinci stele, iar legea nu permite deţinuţilor să aibă acces la internet sau telefoane mobile. Pe contul de Facebook al interlopului Ciprian Gentimir sunt încărcate mai multe fotografii. În majoritatea dintre ele vasluianul apare fie în pielea goală şi cu ochelari de soare la ochi, fie în poziţie de luptă.

Citeşte şi:

Ieşenii susţin pe Facebook nevinovăţia vatmanului din tramvaiul groazei

Iaşi: Caută angajaţi pe Facebook

Şcolit la „Playboy"

La profil, Gentimir a postat că din anul 2008, de când a fost închis, este angajat la un hotel din California şi că a urmat cursurile şcolii „Playboy". El a adăugat că este interesat de femei şi are deja peste 30 de prieteni pe reţeaua de socializare.

Popularitatea lui Şchiopu' nu a scăzut după gratii, dovadă fiind comentariile lăsate de prieteni, dar şi de admistrator. „Tu nu ai depins niciodată de prieteni/ Întotdeauna ai fost deasupra lor/ Multă sănătate să ai ca să poţi avea grijă de copiii tăi", îi transmite lui Gentimir, Mihaela D. Deşi oficial Gentimir este despărţit, dosarul de divorţ fiind încă pe rol, tot pe contul său de Facebook al interlopului este o manea dedicată acestuia de către soţie. Conducerea penitenciarului bănuieşte că Gentimir şi-ar fi făcut acest cont pe Facebook de pe un telefon mobil.

„Deţinuţii nu au acces la internet, dar am mai depistat persoane încarcerate care aveau telefoane mobile cu acces la internet. În camera lui s-a făcut percheziţie săptămâna trecută şi s-a găsit unul. Deşi noi bănuiam că este al lui, telefonul a fost aruncat în mijlocul camerei şi nimeni nu a recunoscut", a declarat Marius Vulpe, directorul Penitenciarului Iaşi.

Închis pentru lipsire de libertate

Şchiopu' a fost arestat la începutul lunii august 2008, acuzat de tentativă de viol după ce în noaptea de 21 spre 22 iulie 2008 a sechestrat o tânără pe care a violat-o. Între timp, victima sa, Andreea Bobârnat, şi-a schimbat declaraţia şi a spus că a vrut să facă sex cu interlopul, dar nici aşa vasluianul nu a scăpat de închisoare. El a fost acuzat de lipsire de libertate şi a primit ca 7 ani de înschisoare. Mai este judecat şi într-un caz sub acuzaţia de furt. În 2006, a dat buzna într-o casă peste nişte tineri şi a furat o cameră video. În 2007, a fost implicat într-un scandal dintr-un club, unde a luat la bătaie tot ce i-a ieşit în cale, dar victimele şi-au retras plângerile.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite