UPDATE Avocatul Alexandru Bernic: „Gospodinele sunt păzite de mascaţi!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Camelia Bernic, cumnata lui Carmen Bernic, fostul decan al Baroului de Avocaţi Iaşi, este pe lista celor propuşi de procurorii DIICOT în cazul interceptărilor ilegale, pentru arestare preventivă.

Citeşte şi: Iaşi: Cumnata lui Carmen Bernic, săltată de DIICOT

Citeşte şi: Patronul unei firme de telefonie din Alba, acuzat de interceptări ilegale

11.50 Avocatul Alexandru Bernic despre situaţia în care se află familia sa: „Reţinerea soţiei mele este abuzivă şi răuvoitoare! Este una dintre cele mai corecte persoane. Nu cred că există o explicaţie juridică pentru ce s-a întâmplat. Mascaţii stau şi păzesc gospodine şi oameni serioşi“, a spus avocatul ieşean.

Avocatul ieşean a mai precizat că atâta timp cât există noţiunea de bunuri comune într-o familie, acuzaţiile procurorilor DIICOT nu stau în picioare. Alexandru Bernic a mai precizat că anchetatorii ar fi trunchiat interceptările telefonice dintre clienţi şi vânzătorii softului şi că nu au ataşat la dosar acele discuţii în care cumpărătorii susţineau că vor anunţa Poliţia în cazul în care vor fi înşelaţi.

Soţii Bernic, ridicaţi de mascaţi cu noaptea în cap

Camelia Bernic a fost ridicată ieri de mascaţi din locuinţa de la Iaşi, suspectată că i-ar fi instalat pe telefonul avocatului Alex Bernic, soţul său şi fratele avocatei Carmen Bernic, un soft de interceptare ilegală a convorbirilor, SMS-urilor şi a e-mail-urilor trimise sau primite de avocatul Alex Bernic.
Camelia Bernic ar fi achiziţionat softul în urmă cu trei luni pentru a-şi spiona soţul pe care îl suspecta de infidelitate.

Numele soţiei avocatului ieşean este acum pe o listă cu propuneri de arestare preventivă de 36 de persoane, mare parte aflate într-o situaţie asemănătoare. Curtea de Apel Alba Iulia va lua o decizie în acest caz cel mai probabil astăzi.

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite