Iaşi: Cumnata lui Carmen Bernic, săltată de DIICOT

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre cele 11 imobile în care mascaţii au descins în această dimineaţă pentru a găsi mai multe persoane implicate într-o reţea care se ocupa de interceptările telefoncie se numără şi locuinţa lui Alex Bernic, fratele fostului decan al Baroului Iaşi, Carmen Bernic.

Mascaţii au descins la ora 6.00 în locuinţa acestuia, i-au luat telefonul mobil, iar el şi soţia sa, Camelia, au fost duşi cu maşina poliţiei la Deva.

„Este un atac la imaginea mea"

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, soţia avocatului ar fi cumpărat în urmă cu trei luni acest dispozitiv, pe care l-a montat pe telefonul mobil pentru a-i asculta convorbirile şi pentru a-i monitoriza mesajele. Carmen Bernic, fost decan al Baroului Iaşi şi sora lui Alexandru Bernic, susţine că percheziţia făcută de mascaţi acasă la fratele său este un abuz şi că acest fapt s-a dorit a fi o lovitură îndreptată împotriva imaginii
sale. „Această situaţie nu va rămâne fără urmări. Acest abuz îl voi supune filtrului instituţiilor româneşti şi europene", a declarat Carmen Bernic.
Din câte se pare, soţia avocatului, Camelia Bernic, inginer de profesie, a recunoscut că a cumpărat dispozitivul de la suspectul principal din cauza geloziei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite