Două trasee importante de tramvai, reînviate după cinci ani. Vezi cum se va circula în Iaşi odată cu începerea şcolii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşenii vor putea folosi de la mijlocul acestei luni tramvaiele ce vor urca în Copou şi vor ajunge în Podu Roş prin Strada Anastasie Panu.

Oficialii Primăriei Iaşi au anunţat că, odată cu începerea anului şcolar, vor reintroduce tramvaie pe traseele 1 şi 13, dar mijloacele de transport nu vor trece prin Bucşinescu, deoarece se lucrează la înlocuirea şinei de tramvai de pe strada Elena Doamnei şi se va reveni la traseele prin Podu Roşca înainte de 2007.

"Strategie" în Primăria Iaşi: cum un şantier care trebuia să dureze câteva săptămâni va încurca traficul cel puţin jumătate de an

Astfel, pe traseul 1 se va ajunge din Copou, prin Târgu Cucu, Moldova Mall, Podu Roş, Zona Industrială, Tătăraşi, staţia Pădurii, Târgu Cucu şi apoi din nou spre Copou prin Piaţa Unirii. Pe traseul 13 se va porni din Copou, Târgu Cucu, staţia Pădurii, Tătăraşi, Zona Industrială, Podu Roş, Moldova Mall, Târgu Cucu şi va ajunge din nou în Copou. 

Centrul Iaşiului, interzis maşinilor. Piaţetă pietonală din granit în locul celui mai circulat bulevard VIDEO

Firmele angajate de Primărie într-un proiect european ce vizează amenajarea unui pasaj subteran la Fundaţie au asigurat şi modalitatea pentru ca RATP să monteze o şină provizorie pentru a traversa şantierul.

„Am început din weekend să montăm şina provizorie. Am pus cam 50 de metri, vom înainta în funcţie de frontul de lucru pe care-l pregătesc constructorii. După ce finalizăm lucrările la şina provizorie vom da drumu la tramvaie. Acestea vor circula pe vechile trasee 1 şi 13 de pe A.Panu suspendate din 10 aprilie 2007 ca urmare a începerii lucrărilor la pasajul subteran de la Hala Centrală“, a spus Adrian Mihai, purtătorul de cuvânt al RATP.

Lucrări de asfaltare dintr-un megaproiect al Primăriei Iaşi derulat cu fonduri europene, uitate. Municipalitatea trebuie să scoată bani de la buget

Totodată, în această săptămână se execută lucrări de asflatare în Podu Roş de la BCR până lângă sensul giratoriu din intersecţie.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite