Doctorul Ciuhodaru, supărat pe pacienţii care l-au îmbolnăvit de rubeolă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul de urgenţă Tudor Ciuhodaru nu va putea ieşi din casă în următoarele 10 zile din cauză că s-a îmbolnăvit de rubeolă. Doctorul susţine că vinovaţi de asta sunt pacienţii pe care i-a îngrijit în perioada Sărbătorilor Pascale.

Doctorul Tudor Ciuhodaru suferă de rubeolă, una din bolile copilăriei. Ca urmare, de joi, 19 aprilie, medicul de urgenţă a intrat în concediu medical pentru 10 zile şi este izolat la domiciliu. Responsabili pentru necazul său îi consideră pe bolnavii din gărzile de Paşte.

Medicul-deputat Tudor Ciuhodaru, de la pontaje false la traseism politic AUDIO

Iaşi: Doctorul Tudor Ciuhodaru a încasat aproape 30.000 de lei prin semnarea de pontaje false (UPDATE) VEZI FACSIMILE

EXCLUSIV Iaşi: Doctorul-deputat prins cu pontaje false către un angajat SMURD: „Dobitocule şi incompetentule“ (AUDIO) UPDATE

„Cei de la Spitalul de Boli Infecţioase mi-au pus acest diagnostic. Cel mai probabil am luat rubeola de la pacienţii pe care i-am avut în gărzile de Paşte şi din Noaptea de Înviere. Sunt izolat acasă, mi-e foarte rău, mi-e greaţă, am vărsături, dureri de cap şi mă dor toţi muşchii", spune doctorul  Tudor Ciuhodaru, medic de urgenţă la secţia Copou a Spitalului „Sfântul Spiridon" din Iaşi.

Rubeola este o boală infecţioasă provocată de un virus, care se manifestă prin erupţie cutanată, febră şi tuse.


Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite