Doar trei locuri în fiecare staţie modernizată cu bani europeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefii Primăriei au anunţat că până pe 15 septembrie sunt obligaţi să amenajeze cele 50 de staţii cu fonduri europene prin proiectul Civitas, acelaşi prin care s-a amenajat şi pista de biciclete din pavele.

Firma desemnată să modernizate staţiile de autobuz pe culoarul Civitas (Tudor Vladimirescu -Copou) va trebui să monteze adăposturile pentru staţii până la mijlocul lunii viitoare. „Firma a preluat amplasamentele. În prima fază vor fi montate jumătate, în zonele adiacente proiectului, respectiv Socola, Bucium, Primăverii, iar până pe 15 septembrie vor trebui modernizate toate cele 50 de spaţii“, a spus Beatrice Fotache, coordonatorul proiectului cu fonduri europene.

image

Staţiile vor avea trei locuri, dar şi spaţii amenajate pentru persoanele cu handicap. Pentru că spaţiile din Copou sunt în pantă, în această zonă se va interveni mai târziu, după ce se va amenaja terenul. Firma Smart Production din Iaşi, singura care a depus o ofertă la selecţia organizată de Primărie, va primi pentru amenajarea staţiilor 780.000 de lei, fără TVA.

Citeşte şi:

50 de staţii de autobuz amenajate pe bani europeni

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite