50 de staţii de autobuz amenajate pe bani europeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O firmă din Iaşi va trebui să amenajeze în următoarele luni zeci de spaţii de aşteptare a mijloacelor de transport în comun.

Şefii Primăriei au atribuit contractul de achiziţie a echipamentelor pentru amenajarea staţiilor de transport în comun cu city light-uri şi copertine. Astfel, contractul de 820.000 de lei, fără TVA, a fost câştigat de firma Smart Production care a venit cu o ofertă de 780.000 de lei.

La selecţia organizată în iulie s-au înscris patru societăţi Grafis Art, Rodotex, Aerocompozite şi Smart Production. Primele trei firme au fost declarate necâştigătoare deoarece s-au înscris fără să depună oferte.  

Firma căştigătoare va amenaja staţiile de pe Bulevardele Carol şi Socola, străzile Independenţei, Elena Doamna, Tudor Vladimirescu, Arcu, Cuza Voda, Primăverii şi A. Panu. Banii sunt alocaţi de la bugetul local şi din fonduri europene nerambursabile prin proiectul Civitas.  

O altă investiţie realizată prin acelaşi program european este pista de biciclicşti cunoscută şi ca "pista ruşinii". Citeşte mai multe despre această investiţie în:

Trotuar cu bordură pe mijloc la Iaşi (Foto)

Iaşi: Acoperă ruşinea de la pistă cu bani publici

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite