Dascălii şi copiii talentaţi din Iaşi, premiaţi. Află ce primesc aceştia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

49 de elevi şi 12 cadre didactice de la Palatul Copiilor din Iaşi sunt nominalizaţi în cadrul Galei de Excelenţă ce se desfăşoară vineri seară, de la ora 18.00, în sala de spectacole a Teatrului „Luceafărul".

Elevii şi profesorii care au făcut performanţă vor di răsplătite vineri seară, în cadrul Galei de Excelenţă. Copiii merituoşi vor primi în dar câte un trofeu şi o diplomă, iar profesorii care s-au ocupat de pregătirea lor vor fi remuneraţi cu câte o plachetă personalizată.

Pe lista celor recompensaţi se numără 37 elevi pentru diploma de excelenţă, 12 elevi la diploma de merit şi 12 profesori.

Iaşi: Profesorii de la Centrul de Excelenţă, premiaţi cu mărunţiş

Iaşi: Olimpicii şi profesorii lor, premiaţi la Gala Excelenţei

Astfel de eveniment este organizat în premieră naţională la Iaşi.

„Gala de Excelenţă este prima gală organizată de cei care lucrează în învăţământul nonformal, atât la nivelul judeţului Iaşi, cât şi la nivelul României.  Vom oferi un trofeu  şi o diplomă pentru elevi şi un trofeu pentru cadre didactice. Placheta pe care o vom înmâna cadrelor didactice este specială, conţine şi date personale, nu era necesar să mai dăm şi diplomă.  Evenimentul a fost organizat mai mult din sponsorizări", spune Constantin Şerban, directorul Palatului Copiilor Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite