Cursuri de perfecţionare pentru profesorii şi educatorii care predau engleza la grădiniţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadrele didactice pot participa la un seminar de limbă engleză desfăşurat vineri, 16 martie, de la ora 15.00, la Casa Corpului Didactic din Iaşi. Aici vor putea afla noi metode de abordare a opţionalului de limba engleză, dar şi modul de desfăşurare a concursurilor pentru copii.

Concursurile de testare a competenţelor de limbă engleză la copii, „Let's Play" şi „English Way", intră în linie dreaptă. Sute de copii au confirmat deja prezenţa la cele două competiţii.

Ca urmare, profesorii şi educatorii care vor să afle noi metode de abordare a opţionalului de limba engleză şi mai multe informaţii despre cele două competiţii pot participa la câte un seminar informativ. Primul va avea loc la Casa Coprului Didactic de la ora 15.00, iar celălalt cu o oră şi jumătate mai târziu.

Multiplă olimpică naţională la engleză, premiată la Iaşi (VIDEO)

Ieşenii care duc România la Olimpiada de Ştiinţe a Europei

„La acest eveniment sunt aşteptate cadrele didactice, în special profesori de limba engleză şi educatori, interesati de noi metode de abordare a opţionalului de limba engleză, dar şi de desfăşurare a concursului «Let's Play». Cealaltă competiţie, «English Way», aduce numeroase avantaje şi profesorilor. Aceştia au posibilitatea să susţină testul în ziua în care este deja programată şedinţa de limba engleză, să satisfacă nevoia copiilor de a se evidenţia şi de a demonstra cunoştinţele dobândite", spune Ruxandra Bucevschi, responsabilul celor două priecte.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite