Curse directe spre Paris de pe Aeroportul Internaţional Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii companiei aeriene Air Vallee au anunţat că de la sfârşitul lunii aprilie vor introduce şi curse spre capitala Franţei.

Cei care vor dori să ajungă direct de la Iaşi la Paris vor avea la dispoziţie, potrivit reprezentanţilor companiei aeriene low-cost Air Vallee, două curse săptămânale dus-intors, începând cu 30 aprilie.

Noi curse pe aeroportul Iaşi spre Milano şi Roma

„Cursele vor fi de la Iaşi la Paris, pe Aeroportul Orly. Preţul unui bilet începe de la 29 de euro pe segment cu taxe incluse şi bagajul de cală de maximum 20 de kilograme“, au anunţat reprezentanţii Companiei Air Vallee.

Cursele sunt programate astfel: Iaşi-Paris pleacă de la 17.30, iar Paris-Iaşi decolează din capitala Franţei la 20.10 şi aterizează la Iaşi la 00.10. Vineri, Iaşi-Paris de la 12.40, iar cursa Paris-Iaşi este programată de la 15.10.

Aeroportul din Iaşi va fi închis timp de 20 de zile

Astfel, în fiecare luni şi vineri, de la Iaşi ar urma să decoleze un Fokker 100 cu o capacitate de 109 locuri.Cei interesaţi pot face rezervări începând din 5 februarie pe site-ul companiei. Aceeaşi companie a anunţat că din martie va opera curse spre Torino, iar din aprilie spre Milano şi Roma.

Cu ce echipează aeroportul din Iaşi: maşină de teren, microbuz şi terminal Schengen

Pe Aeroportul de la Iaşi mai operează companiile Tarom şi Carpatair, care au curse interne, dar şi Austrian Airlines, cu zboruri spre Viena.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a fi la curent cu cele mai noi evenimente din Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite