Cum ajung şefii judeţului Iaşi în China: cerşesc compania firmelor de top

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Adomniţei, noul şef al Consiliului Judeţean Iaşi
Cristian Adomniţei, noul şef al Consiliului Judeţean Iaşi

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, a anunţat că va participa la Expoziţia Comercială şi de Investiţii Asia de Nord Est în septembrie. Are deja confirmată prezenţa a două firme-brand din Iaşi: Antibiotice şi Cotnari.

Evenimentul la care va lua parte şeful judeţului Iaşi va avea loc în Provincia Jilin (Republica Populară Chineză), la Changchun, în perioada 6 -11 septembrie 2012.

„La Jilin, la începutul lunii septembrie, va avea loc o expoziţie internaţională comercială. Judeţul nostru a mai fost reprezentat la ea, în urmă cu aproximativ cinci ani. Atunci au fost doar două companii ieşene prezente, Antibiotice şi Cotnari. Ele sunt şi companiile de la care am plecat din nou în acest proiect. Au confirmat prezenţa. Prin urmare, şi eu, la rândul meu, am confirmat faptul că vom fi acolo şi avem nevoie de stand. Acest stand însă va găzdui orice altă companie ieşeană care doreşte să intre pe piaţa chineză. Consiliul Judeţean oferă astfel o ocazie ca aceste companii ieşene să meargă pe piaţa asiatică. Îi aştept cu drag la Consiliul Judeţean. Este un număr limitat de participanţi care pot merge pe cheltuiala gazdelor, restul lumii poate veni pe cheltuială proprie. Eu sunt foarte deschis. Mi-aş dori să văd cât mai multe companii care să aibă încredere în forţele proprii şi să fie prezente la această expoziţie“, a anunţat dl. Cristian Adomniţei.

Se caută directori în Consiliul Judeţean Iaşi. Află condiţiile

Totodată, în perioada 21 - 22 septembrie, Consiliul Judeţean va fi prezent şi la Summit-ul Adunării Regiunilor Europene „Criza şi rolul regiunilor", organizat la Pescara, Regiunea italianã Abruzzo. Adunarea Regiunilor Europene este cea mai largă organizaţie a autorităţilor regionale din Europa. Adomniţei va merge în Italia alături de doi reprezentanţi ai instituţiei: Teodora Jinga şi Fulga Turcu.

Prima mutare din mandat a noului şef al judeţului Iaşi: a schimbat directorul la Aeroport. Află cine a fost numit FOTO

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite