Criminalul bătrânei decapitate a fost arestat pentru 29 de zile (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Iaşi a decis, sâmbătă 7 ianuarie, să admită propunerea de arestare în cazul lui Anton Giurgiuculesei (41de ani). Bărbatul din Butea şi-a decapitat şi tranşat mătuşa.

Ora 13.08 Anton Giurgiuculesei a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Bărbatul poate face recurs în termen de 24 de ore.

Ora 7.00 Bărbatul din localitatea Butea va fi adus, sâmbătă 7 decembrie, la Tribunalul Iaşi cu propunere de arestare preventivă. Anton Giurgiuculesei a ucis-o în urmă cu două zile pe mătuşa sa, Tereza. Potrivit unor surse din  rândul anchetatorilor, femeia venise la nepotul său pentru a scăpa de bătăile concubinului.

Cei doi au consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat Anton Giurgiuculesei s-a dus la toaletă. Când s-a întors a observat că femeia a confundat o cameră cu toaleta şi a lovit-o. Giurgiuculesei  le-a spus anchetatorilor că a crezut că mătuşa lui a decedat şi a încercat să-i taie gâtul. Femeie s-ar fi trezit atunci, dar bărbatul a ucis-o.

Citiţi şi:

Şocant! Bătrână găsită într-un şanţ decapitată şi tăiată în bucăţi UPDATE

Criminalul bătrânei decapitate la Butea şi-a recunoscut fapta UPDATE

„Femeia a primit o lovitură la gât cu un obiect ascuţit care i-a produs moartea. Secţionarea organelor, coatele, braţul din umeri şi picioarele de la genunchi, au fost făcute după ce victima a decedat", spune procurorul Carmina Pascal. Anton Giurgiuculesei a dus o parte din corpul victimei într-un şanţ de la marginea localităţii Butea, iar picioarele le-a lăsat acasă. Bărbatul a spălat joi covoarele pline de sânge.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite