Criminalul bătrânei decapitate la Butea şi-a recunoscut fapta UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Blaj, concubinul sexagenarei găsită decapitată într-un şant din comuna ieşeană Butea, pe 5 ianuarie, a fost audiat mai multe ore, după care procurorii l-au lăsat să plece acasă.

Ora 17.00 Anchetatorii au găsit picioarele victimei în casa lui Anton Giurgiuculescu.

Ora 16.40 Anton Giurgiuculescu, nepotul bătrânei decapitate, şi-a recunoscut fapta. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, ieri, acesta a spălat covoarele murdare de sângele victimei. La ora aceasta, oamenii legii fac percheziţii la domiciliul bărbatului. Sâmbătă, 7 ianuarie, Anton Giurgiuculescu va fi adus la Tribunalul Iaşi cu propunere de arestare preventivă.

Ora 14.00 Cercul de suspecţi în cazul crimei de la Butea este format din două persoane, din care una se află în relaţie de rudenie cu victima. Din primele cercetări se pare că lovitura cauzatoare de moarte a fost dată în zona gâtului.

„Tot ce s-a găsit la locul crimei, perdeaua, pernele, nu sunt din locuinţa victimei. Femeia a primit o lovitură la gât cu un obiect ascuţit care i-a produs moartea. Secţionarea organelor, coatele, braţul din umeri şi picioarele de la genunchi, au fost făcute după ce victima a decedat“, spune procurorul Carmina Pascal.

Ora 10.21 Oficialii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi spun că Blaj nu este autorul crimei de la Butea. Procurorii vor face precizări în legătură cu acest caz în jurul prânzului.

Vezi şi:

Şocant! Bătrână găsită într-un şanţ decapitată şi tăiată în bucăţi UPDATE

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite