Creierele Iaşiului, premiate cu gadgeturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dascălii şi elevii au fost premiaţi la Gala de Excelenţă
Dascălii şi elevii au fost premiaţi la Gala de Excelenţă

Elevii care au obţinut aur la olimpiade sau premiul întâi la concursuri şcolare, dar şi profesorii care i-au pregătit au fost premiaţi în cadrul „Galei de Excelenţă" cu tablete, calculatoare, laptopuri sau telefoane de ultimă generaţie.

Peste 400 de elevi şi cadre didactice care au obţinut rezultate deosebite în cursul anului şcolar 2011-2012 au fost premiaţi substanţial în cadrul Galei de Excelenţă desfăşurate la Palas pe 11 octombrie şi pe 12 octombrie.

Medaliaţii cu aur şi cei cu premiul întâi au primit gadgeturi, iar profesorii coordonatori au fost răsplătiţi cu câte un telefon de ultimă generaţie.

Elevul anului 2012 la Iaşi, premiat cu un laptop

Şi elevii care s-au făcut remarcaţi la concursuri şcolare au primit în dar bani, cărţi, albume şi diplome.

Dascălii şi copiii talentaţi din Iaşi, premiaţi. Află ce primesc aceştia

„Este un omagiu pentru profesorii şi elevii care au făcut performanţă pe plan naţional şi internaţional. Premiile sunt consistente, au fost sponsori generoşi. Elevii de primă valoare, cei cu aur şi premii întâi, primesc laptopuri, tablete, calculatoare, iar profesorii care au coordonat olimpicii primesc telefoane mobile de generaţie recentă. Am dat şi premii în bani acordate de Primărie, albume, truse, cărţi, diplome şi revista olimpicilor. Joi sunt premiaţi 160-170 de elevi şi profesori, aproape 200, iar vineri încă 220", spune profesorul Camelia Gavrilă, şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi.

Valoarea premiilor se ridică la 80.000-100.000 de lei.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

sumele se duc spre 80.000-100.000 de lei,

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite