Copilul care şi-a ucis mama şi bunica, adus în faţa judecătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu Cătălin, alături de mama lui, Luminiţa
Silviu Cătălin, alături de mama lui, Luminiţa

Anchetatorii au cerut judecătorilor luarea măsurii internării medicale în cazul lui Silviu T. (18 ani). Tânărul şi-a ucis, pe 4 octombrie 2011, mama şi bunica.

Primul termen al procesului va fi pe 1 martie la Tribunalul Iaşi. În cazul în care judecătorii vor admite cererea procurilor Silviu T.  va fi transferat la Spitalul de Psihiatrie şi Măsuri de Siguranţă Pădureni-Grajduri.

Silviu T. şi-a sugrumat, pe 4 octombrie, mama după ce aceasta i-ar fi spus că trebuie să meargă la spital. După câteva minute adolescentul a strâns-o de gât şi pe bunică, care a urcat la etajul unu al vilei din Bucium pentru a vedea ce se întâmplă. Procurorii susţin că băiatul le-a înjunghiat apoi pe cele două femei.

Citiţi şi:

Crimele care au bulversat Iaşiul FOTO

UPDATE Crimă oribilă la Iaşi. Băiatul de 17 ani şi-a ucis mama şi bunica pentru că nu i-au dat bani de suc FOTO

Silviu T. a luat cadavrul mamei, l-a dus în baia de la parter şi l-a pus în cadă. După ce a spălat cuţitul Silviu T.s-a dus la un preot din apropiere şi i-a povestit ce a făcut. Tânărul nu va răspunde penal pentru fapta sa deoarece membrii comisiei de expertiză au stabilit că nu avea discernământ când a comis dubla crimă. Specialiştii au constatat că Silviu T. suferă de schizofrenie paranoidă.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite