Copilă instituţionalizată, culeasă de poliţişti de pe stradă în miez de noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Politia Locală. Arhivă
Politia Locală. Arhivă

Poliţiştii locali din Iaşi au descoperit miercuri noapte o adolescentă ce umbla de una singură pe o stradă din zona Cantemir.

După ce fata a fost legitimată, oamenii legii au aflat că aceasta figura în baza de date a Poliţiei ca fiind dispărută. Ea are 13 ani şi era fugită din Centrul de Plasament C.A. Rosetti din Iaşi.

Atenţie cum vă mutaţi mobila şi unde lipiţi anunţurile! Poliţia locală vă poate amenda!

Alţi doi copii, 11 şi 12 ani, au fost culeşi de pe stradă de poliţiştii locali din zona Aleii Lăpuşneanu. Ei au fost predaţi Poliţiei, acolo unde figurau în baza de date a dispăruţilor.

Poliţiştii locali vor continua şi în perioada următoare verificarea minorilor care vagabondează pe străzie din municipiul Iaşi, avînd în vedere numărul tot mai mare de copii care practică cerşetoria. În aceste cazuri, părinţii sau tutorii legali vor fi sancţionaţi contravenţional pentru nesupravegherea minorilor. De asemenea, vor fi sesizate şi instituţiile abilitate pentru a demara procedurile legale în vederea decăderii din drepturile părinteşti", ne-a spus Nicoleta Deciu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale din Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite