Atenţie cum vă mutaţi mobila şi unde lipiţi anunţurile! Poliţia locală vă poate amenda!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii locali au acordat sute de amenzi în doar o săptămână
Poliţiştii locali au acordat sute de amenzi în doar o săptămână

În perioada 14-20 noiembrie, poliţiştii locali au dat amenzi în cuantum de 83.000 de lei. Cele mai multe dintre acestea au fost acordate pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Au fost amendaţi şi ieşeni care nu au respectat normele legale când şi-au mutat mobilierul sau care au lipit afişe în spaţii nepermise.

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii locali s-au acordat nu mai puţin de 600 de sancţiuni contravenţionale. Mare parte dintre acestea, 153, au fost acordate unor ieşeni care nu au respectat prevederile legii nr. 61/1991, privind încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Poliţia Locală a pus gând rău şoferilor indisciplinaţi. Zeci de amenzi în doar o săptămână

Poliţiştii locali au mai acordat foarte multe amenzi şi pentru persoanele care nu au respectat normele privind curăţenia în municipiul . S-au aplicat 158 sancţiuni contravenţionale cu precădere pentru nerespectare normelor de curăţenie, mutarea mobilierului stradal, lipirea de afişe publicitare în afara locurilor special amenajate, precum şi depozitarea de diferite materiale pe arterele de circulaţie, trotuare, parcuri şi alte locuri publice.

Amenzi record pentru construcţiile ilegale din Iaşi

„ De asemenea, poliţiştii locali au acţionat în zonele aglomerate din municipiul Iaşi,pentru a dispune măsuri de fluidizare a traficului rutier. În acest scop, s-au avut în vedere autoturismele parcate neregulamentar pe partea corosabilă fapt ce a determinat îngreunarea traficului rutier şi crearea de ambuteiaje. Astfel, 139 de conducători auto, care nu au respectat prevederile indicatoarelor rutiere cu privire la ,,Oprirea interzisă'' şi ,,Accesul interzis'',au fost sancţionaţi contravenţional conform Ordonanţei de Guvern, nr.195/2002, mod.- privind circulaţia pe drumurile publice", ne-a spus Nicoleta Deciu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite