Amenzi record pentru construcţiile ilegale din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
constructii ilegale
constructii ilegale

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Urbanism au aplicat în ultima săptămână sancţiuni în valoare de 24.000 de lei ieşenilor care şi-au amenajat construcţii fără autorizaţie.

Autorităţile au verificat autorizaţiile de construcţii de la 38 de proprietari, în urma neregulilor constatate aplicându-se şapte amenzi cu o valoare totală de 24.000 de lei. Sancţiunile au fost acordate ieşenilor care şi-au amenjat diferite anexe gospodăreşti fără a avea o autorizaţie de construcţie în acest sens.

Amenzi de peste 100.000 de lei date de poliţiştii ieşeni pentru construcţiile ilegale

„Numitul Dan L. a fost sancţionat conform Legii 50/1991, cu amendă în valoare de 5.000 lei, deoarece a executat lucrări de construcţie a unui imobil cu destinaţia locuinţă, precum şi două anexe gospodăreşti, în zona Bucium,  fără a deţine autorizaţie de construire. Numitul Gabriel N. a fost sancţionat conform Legii 50/1991, cu amendă în valoare de 2.000 lei, pentru executarea unei lucrări de extindere a unui imobil situat în zona bulevardului C. A. Rosetti, fără a deţine autorizaţie în acest sens", spun reprezentaţii Poliţiei Locale Iaşi.

În urma verificărilor, o construcţie ilegală a unui ieşean a fost demolată de către autorităţi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite