Consiliul Judeţean Iaşi caută noi directori. Vezi condiţiile de înscriere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Adomniţei, noul şef al Consiliului Judeţean Iaşi
Cristian Adomniţei, noul şef al Consiliului Judeţean Iaşi

La începutul lunii septembrie, oficialii judeţeni vor organiza noi concursuri pentru ocuparea unor funcţii de conducere.

La Direcţia Judeţeană de Administrare a Drumurilor şi Podurilor Iaşi va fi organizat concurs pentru funcţia de director executiv. Dosarele celor interesaţi pot fi depuse până pe 29 august, proba scrisă va fi susţinută pe 10 septembrie, de la ora 9.00, iar apoi va avea loc interviul. Candidaţii trebuie să aibă studii de specialitate de lungă durată şi vechime de minim 3 ani.

Director pe proiecte europene la judeţ, plecat pe vremea lui Simirad, se întoarce în echipa lui Adomniţei

Totodată, la Direcţia Judeţeană de Evidenţa Persoanelor va avea loc un concurs pentru şef serviciu Stare Civilă. Proba scrisă are loc în data de 5 septembrie, de la ora 9.00, la sediul DJEP. Bibliografia şi condiţiile le citeşti AICI

Consiliul Judeţean va relua concursul pentru funcţia de conducere de la Camera Agricolă Judeţeană Iaşi. Actualul şef care asigură interimatul, Petru Butnaru, şi-a retras dosarul sub semnătură înainte de organizarea concursului, iar dosarul Ionelei Pandelea a fost respins.

La concursul pentru funcţia de director al Direcţiei de Proiecte şi Dezvoltare Durabilă s-a înscris doar Teodora Jinga, care a mai ocupat această funcţie şi în mandatul lui Constantin Simirad. La proba scrisă care a avut loc luni, 20 august, a obţinut un punctaj de peste 97,60. Aceasta urmează să susţină interviul.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite