Colegii despre profesoara de educaţie civică ucisă cu bestialitate împreună cu fiica ei la Iaşi: "Era un pedagog desăvârşit"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia Penitenciarului Iaşi transmite condoleanţe familiei Mariei Guraliuc, tânăra înjunghiată în casă joi seară alături de fetiţa ei de 5 luni.

„Aceasta era angajata Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, calitate în care, timp de trei zile pe săptămâna, preda educaţie civică un număr de 10 ore în cadrul Şcolii de Arte şi Meserii nr.41 ce funcţionează în interiorul locului de deţinere. S-a remarcat ca un pedagog şi un coleg desăvârşit, interesată constant de perfecţionare şi dezvoltare profesională“, a precizat Carmen Matei, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Iaşi.

FOTO O fostă jurnalistă şi fetiţa sa au fost găsite moarte în casă, în cartierul Alexandru UPDATE

Aceasta a precizat că Maria Guraliuc, fostă jurnalistă la mai multe publicaţii din Capitala Moldovei, şi-a întrerupt activitatea de la Penitenicar pentru a intra în concediu de maternitate.

UPDATE Principalul suspect al dublei crime din Iaşi, în care au fost ucise o fostă jurnalistă şi fetiţa ei de 5 luni, este căutat FOTO

"Colegii din cadrul Şcolii de Arte şi Meserii nr.41 Iaşi îi aşteptau revenirea, dar...în locul ei a venit vestea că «...împreună cu fiica sa în vârstă de 5 luni au fost ucise...». Condolelanţe familiei!“, au transmis reprezentanţii Administraţiei Penitenciarului Iaşi.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite